Friday, 21 September 2012

Vanilla Ice cream



Erm dah lama farah tak tulis blog.. macam-macam yang jadi dalam tempoh masa ni erm tak tahu macam mana nak mula cerita.. hehe tapi hari ni farah makan banyak sangat ice cream vanila.. bagi orang lain ice cream vanila tak special pun just ice cream.. tapi bagi farah setiap kali farah makan semua kenangan yang lama muncul.. farah takkan lupa semua kenangan ini.. semua kenangan farah bermula dengan ice cream vanila, kuew teow kungfu, apple susu, kedai makan lampu biru, keychain, teddy bear pink, bihun tomyam, cincin terlalu banyak kenangan ni akan muncul bila farah makan ice cream vanila.. dan perasa vanila ni akan jadi perasa yang paling farah suka sampai bila-bila.. takkan ada perasa lain yang boleh menggantikannya...
Post a Comment